Futbol

La Lliga confirma l'ajornament del partit entre el Celta i el Reial Madrid per raons de seguretat

El fort temporal de vent ha fet volar la coberta de la tribuna de Balaídos i no es pot garantir la seguretat dels aficionats i dels jugadors. El Reial Madrid vol jugar i proposa clausurar la zona afectada

Actualitzat

La Lliga ha confirmat que el partit entre el Celta de Vigo i el Reial Madrid previst per aquest diumenge ha quedat ajornat després que el temporal de vent que bufa a Galícia hagi arrencat part de la coberta de la tribuna de l'estadi de Balaídos.

Després de rebre l'informe de seguretat elaborat per l'Ajuntament de Vigo i en vista que no es podia garantir la seguretat ni dels jugadors ni dels aficionats, la Lliga ha optat per buscar una nova data per a l'enfrontament d'acord amb els equips i els operadors de televisió.

L'alcalde de Vigo, Abel Caballero, ja havia avançat que el partit no es podia jugar a l'estadi del Celta. L'informe el·laborat pels tècnics d'Ajuntament, les feines per reparar els danys no podran començar fins el proper dimarts, quan la previsió meteorològica apunta que el temporal de vent afluixi.

L'Alabès considera que és millor suspendre el partit

El Deportivo Allabès, en un comunicat, assegura que "compartim la postura de les institucions públiques de Vigo, de prioritzar la seguretat dels espectadors i per això és d'obligada responsabilitat avaluar de manera objectiva la suspensió del partit". El club de Vitòria insta a la Lliga de Futbol Professional perquè "valori totes les opcions possibles, com ara delimitar les zones de l'estadi que puguin posar en perill la seguretat dels espectadors i jugadors, o la possibilitat de disputar el partit en una altra localització". 

A més, davant d'aquests fets l'Alabès "amb l'objectiu de no alterar la competició de la Copa del Rei, sol·licitem a la Lliga de Futbol Professional i a la Reial Federació Espanyola de Futbol l'ajornament del partit de tornada de semifinals previst pel proper dimecres dia febrer 8, perquè tots dos equips afrontin la trobada en igualtat de condicions". 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut