Els set jugadors de l'equip ideal de l'Asobal
Handbol

La Lliga Asobal dóna a conèixer el millor equip de la competició

Dos jugadors del Barça Lassa (Wael Jallouz i Raúl Entrerríos) i un del Fraikin BM Granollers (Adrià Figueras) formen part del set de luxe de la Lliga Asobal. L'equip s'ha escollit mitjançant votació popular

Eduard GarciaActualitzat

La Lliga Asobal ha fet públic avui l'equip ideal de la competició de la temporada 2015-16. L'elecció dels set jugadors i entrenador s'ha fet mitjançant votació popular a través del seu portal web i destaca la presència de dos jugadors del Barça Lassa i un del Fraikin BM Granollers.

A la posició de porter, el més votat és el serbi Vladimir Cupara (CB Ademar de Lleó). L'extrem esquerre que s'ha endut més vots és Ángel Fernández (CB Naturhouse La Rioja). El tunisià Wael Jallouz (Barça Lassa) és considerat pels votants com el millor lateral esquerre. La posició de pivot en aquest equip ideal l'ocupa Adrià Figueras (Fraikin BM Granollers). Entre els centrals destaca per sobre de tots Raúl Entrerríos (Barça Lassa). Els votants han considerat que el millor extrem dret és Javier Muñoz (CB Villa de Aranda). El brasiler Oswaldo Guimarães (CB Villa de Aranda) ha estat escollit com a millor lateral dret. El tècnic que han triat els electors per dirigir l'equip és Rafa Guijosa (CB Ademar de Lleó).

A més, els usuaris han votat Viran Morros (Barça Lassa) com a millor defensor de la temporada i Erik Balenciaga (SD Teucro) ha estat escollit com el millor debutant.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut