Una imatge aèria de l'estadi de Vallecas
Futbol

La Lliga ajorna el Rayo Vallecano-Athletic per motius de seguretat

La Comunitat de Madrid, propietària de l'estadi, ha decidit clausurar el camp fins que s'acabin les obres de remodelació

Actualitzat

La Comunitat de Madrid ha anunciat la clausura temporal de l'estadi de Vallecas fins a mitjans del mes d'octubre per mesures de seguretat després d'una reunió que han mantingut aquest dilluns representants del govern madrileny, la Lliga i el Rayo Vallecano. Després d'aquesta trobada entre les parts implicades s'ha decidit tancar el camp on l'equip madrileny disputa els seus partits fins que no s'acabin les obres de remodelació.

Durant el partit de la primera jornada de Lliga que el Rayo va disputar a Vallecas contra el Sevilla, un nen va caure sobre unes runes en cedir un guix, un fet que va provocar una onada de protestes dels aficionats locals per denunciar el mal estat de les graderies de l'estadi.

Aquest tancament de les graderies de l'estadi de Vallecas afectarà els tres pròxims partits del Rayo com a local en la Lliga contra l'Athletic Club (aquest diumenge), l'Alabès (22 de setembre) i l'Espanyol (28 de setembre). De moment, la Lliga ja ha anunciat que el duel contra el conjunt basc corresponent a la tercera queda ajornat i de cara als altres dos partits afectats s'haurà de trobar la solució més satisfactòria per a totes les parts.

 

 

Anar al contingut