Bàsquet

La Lliga ACB aixeca el teló de la nova temporada 2010-11 amb la festa de la Supercopa

La Lliga ACB de bàsquet aixeca demà el teló de la nova temporada 2010-2011 amb la festa de la Supercopa. Primer, els amfitrions, el Caja Laboral, se les hauran amb el Power Electronics València, a partir de les 19 hores. I després, el Regal Barça s'enfrontarà amb el Reial Madrid. L'expedició blaugrana ja ha sortit cap a Vitòria, després de fer una sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva. A la tarda es tornaran a entrenar, aquesta vegada al pavelló on es disputa la Supercopa, el Buesa Arena. El Barça és l'actual campió d'aquesta competició, que ha guanyat tres vegades.

Actualitzat
La Supercopa ha de designar el primer campió del nou curs esportiu, a més de conèixer els millors especialistes d'esmaixades i triples. El Buesa Arena de Vitòria serà el recinte on Caja Laboral, Regal Barcelona, Power Electronics València i Reial Madrid ultimin i afinin la seva preparació després de la pretemporada i exhibeixin les noves cares incorporades als seus projectes esportius.

Els quatre equips participants formen el millor cartell de les sis edicions disputades fins ara. L'habitual presència del campió de Lliga ACB, el Caja Laboral, i del campió de Copa del Rei, el Regal Barcelona, es veu reforçada amb l'estrena en la Supercopa del Power Electronics València, campió de l'Eurocup, i el Reial Madrid, com a equip amb millor coeficient en les competicions espanyoles i internacionals.

El sorteig ha emparellat en semifinals el Caja Laboral i el Power Electronics València, que s'encarregaran d'obrir el torneig divendres a les 19.00 hores. El plat fort arribarà amb el clàssic del bàsquet entre el Regal Barcelona i el Reial Madrid, a partir de les 21.30 hores, en la repetició de la final de la Supercopa de Gran Canària, en què els catalans es van endur el títol.

En total 18 jugadors presents al Mundial de Turquia seran a la pista del Buesa Arena, on es veuran les evolucions de Sergio Rodríguez, Carlos Suárez i Tomic al Reial Madrid, es podrà comprovar com s'acobla Kosta Perovic a l'engranatge del Regal Barcelona o corroborar les possibilitats del nou talent serbi Nemanja Bjelica o Marcus Haislip, fitxats pel Caja Laboral. L'equip valencià, amb Manuel Hussein a la banqueta, es presentarà en societat amb un projecte renovat i nous jugadors com Savanovic, Omar Cook, Richardson i Marc Fernández. L'espectacle es completa amb els concursos d'esmaixades i triples.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut