Els divuit equips de l'ACB s'han reunit a Madrid
Bàsquet

La Lliga ACB 2018-19 aixeca el teló a Madrid amb tres equips catalans

El Barça Lassa debutarà el dia 27 de setembre al Palau Blaugrana contra el Gran Canària; la Penya i el Manresa s'estrenaran diumenge, dia 30, a les pistes del Breogán i de l'Estudiantes, respectivament

Actualitzat

Aquest dimarts al migdia, a Madrid, ha aixecat el teló la Lliga ACB 2018-19, amb la presència de jugadors dels divuit equips participants. El Barça Lassa, que aspira a destronar el Reial Madrid, debutarà el dia 27 de setembre al Palau Blaugrana contra el Gran Canària; el Divina Seguros Joventut de Badalona i el BAXI Manresa s'estrenaran el diumenge dia 30 a les pistes del Breogán i de l'Estudiantes, respectivament.

L'aler hongarès Adam Hanga, representant del Barça en la presentació oficial, ha assegurat que la plantilla està ben construïda tot i la retirada de Joan Carles Navarro i que els bons o mals resultats només dependran dels jugadors.

"L'equip està ben construït i ara depèn de nosaltres. L'entrenador volia jugadors amb experiència en ACB, i a més tenim Chris Singleton, que té molta experiència en Eurolliga i porta molts anys jugant", ha explicat.

ARXIVAT A:
ACBBàsquet Manresa
Anar al contingut