Javier Tebas, president de la LFP, farà dilluns una roda de premsa. (Foto: EFE)
Futbol

La LFP no expedienta l'Hércules i remet a la Fiscalia l'enrenou del Racing-Girona

El Comitè de Disciplina Social de la Lliga de Futbol Professional (LFP) ha anunciat que ha acordat no obrir expedient i no adoptar mesures cautelars, entre elles el descens de categoria, contra l'Hèrcules pel suposat intent de manipulació en el partit amb el Racing i remetre a la fiscalia "les actuacions del Racing-Girona per ser constitutives de delicte".

Actualitzat
El Comitè de Disciplina Social de la Lliga de Futbol Professional (LFP) ha anunciat que ha acordat no obrir expedient i no adoptar mesures cautelars, entre elles el descens de categoria, contra l'Hércules pel suposat intent de manipulació en el partit amb el Racing i remetre a la Fiscalia "les actuacions del Racing-Girona per ser constitutives de delicte".

"El Comitè de Disciplina Social ha acordat no obrir expedient disciplinari proposat per l'instructor de la informació reservada respecte al partit Racing-Hércules del 8 juny del 2013, i li retorna les actuacions perquè continuï la informació reservada", explica en un comunicat a la seva web oficial. "Així mateix, ha decidit no adoptar les mesures cautelars proposades per l'Instructor i la SD Huesca", afegeix la nota.

La Fiscalia investigarà el Racing-Girona

La LFP, a més, es refereix al Racing-Girona, també investigat per suposat tripijoc, i informa que "el Comitè de Disciplina Social ha acordat remetre les actuacions a la fiscalia per ser constitutives de delicte".

També explica que "no obre expedient disciplinari al considerar que els fets denunciats no s'enquadren en l'article 69 i dels Estatuts Socials de la LFP", que diu que es consideren "infraccions molt greus: les actuacions dirigides a predeterminar, mitjançant preu, intimidació o simples acords, el resultat d'un partit o competició".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut