Sergio Léon (Foto: @RealBetis)
Sergio Léon (Foto: @RealBetis)
Futbol

La LFP dona la raó a l'Elx, que no haurà de pagar al Reus pel traspàs de Sergio León

L'Elx es va comprometre a pagar al Reus 150.000 euros entre fix i una variable per un prometedor jugador que va acabar sent el màxim golejador de segona la temporada 2015-16

Actualitzat

L'Elx no haurà de pagar al Reus pel traspàs l'estiu del 2013 del davanter Sergio León, avui jugador del Betis. Segons explica el club il·licità, també han quedat desbloquejats els seus drets federatius. L'Elx es va comprometre a pagar als reusencs 50.000 euros pel traspàs de León al seu filial i 100.000 més quan debutés amb el primer equip. El club alacantí va entrar en situació de concurs de creditors el gener del 2017. El Reus no va firmar el conveni amb la resta de creditors i va denunciar l'Elx davant la Lliga de futbol professional sol·licitant el pagament dels diners i el bloqueig dels drets federatius del morós.

L'Elx es va esperar a final de temporada per presentar el seu recurs. Aquest dilluns ha rebut la notificació que la resolució ha estat favorable als seus interessos. Sergio León va jugar en el primer equip il·licità la temporada 2015-16, sent el màxim golejador de la Segona Divisió amb 22 dianes. Aquesta passada temporada va ser traspassat a l'Osasuna, i la propera jugarà al Betis, el club on va començar a jugar a futbol. Aquesta última operació ha permès als navarresos els diners que necessitaven per liquidar el seu deute amb Hisenda.

 

Anar al contingut