El Guadalajara va acabar 18è de la Lliga Adelante. (Foto: C. D. Guadalajara)
Futbol

La LFP dictamina el descens administratiu del Guadalajara a Segona B

La Lliga de Futbol Professional (LFP) ha determinat el descens administratiu del Guadalajara a Segona B, per irregularitats en el procés d'ampliació de capital de l'entitat l'any passat. Tot aquest enrenou permet a l'Osca, el Múrcia i el Racing de Santander albergar esperances de mantenir la categoria a falta de l'última jornada, que es jugarà dissabte que ve.

Actualitzat
La Lliga de Futbol Professional (LFP) ha determinat el descens administratiu del Guadalajara a Segona B, per irregularitats en el procés d'ampliació de capital de l'entitat l'any passat.

La LFP va obrir un expedient al Guadalajara per possibles irregularitats en el procés d'ampliació de capital i va interposar una querella contra el seu president, Germán Retuerta, per presumptes delictes d'estafa, apropiació indeguda i administració deslleial, pendent encara de sentència.

El Guadalajara ja ha anunciat que recorrerà contra la decisió adoptada per la Lliga de Futbol Professional i el president Germán Retuerta ha dit que "si la LFP vol guerra, la tindrà, per les vies administrativa, judicial i, sobretot, que es prepari per la via social" perquè, ha comentat, "ara és el moment de aliar-nos tots junts fent un front comú".

Tot aquest enrenou permet a l'Osca, el Múrcia i el Racing de Santander albergar esperances de mantenir la categoria a falta de l'última jornada, que es jugarà dissabte que ve.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut