Leo Messi es retira lesionat després de rebre el cop (EFE)
Leo Messi es retira lesionat després de rebre el cop (EFE)
Barça

La lesió de Leo Messi fa variar els seus plans de tornada a Barcelona per declarar dijous als jutjats

L'argentí ha rebut un fort cop aquesta matinada en un amistós contra Hondures. Messi havia de tornar a Barcelona aquest mateix dissabte per preparar la seva declaració de dijous en el judici per evasió fiscal, però aquests plans han canviat.

Actualitzat

La lesió que s'ha fet Leo Messi aquesta matinada en el partit amistós de l'Argentina contra Hondures ha modificat el pla de viatge del davanter per tornar a Barcelona. El blaugrana havia d'agafar un avió per tornar a Barcelona aquest dissabte per presentar-se dijous davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. El seu judici per evasió fiscal comença dimarts, però l'argentí no ha de declarar fins dos dies més tard. La fiscalia demana 18 mesos de presó per al seu pare i l'arxivament de la causa contra el futbolista blaugrana.

Els metges de la selecció argentina han confirmat que el davanter del FC Barcelona està millor de la lesió que es va fer la matinada de divendres a dissabte. Daniel Martínez, un dels integrants de l'equip mèdic de l'equip que dirigeix l'extècnic del FC Barcelona Gerardo Martino, ha declarat als mitjans del seu país que "es troba millor que ahir". Messi va rebre un fort cop que li ha provocat una "important contusió òssia i de parts toves de les últimes 3 costelles esquerres, i de la zona paravertebral lumbar".

Tot i això, l'astre del futbol encara no es trobaria en les millors condicions per afrontar un llarg vol transoceànic. L'avió de 8 places de l'empresa Buenos Aires Fly ha canviat el recorregut, com ha reconegut al diari "Clarín" el seu pilot. Des de San Juan, on es troba concentrada la selecció argentina, l'avió volarà aquest mateix dissabte a Rosario. A la seva ciutat natal, Messi estaria en observació per viatjar a Barcelona, si es troba prou bé, diumenge.

L'avió, però, té autonomia per volar fins a Barcelona fent una escala a Recife per omplir els dipòsits de combustible. Així que si Messi volgués canviar novament de destí, podria fer-ho. El davanter no s'hauria de reincorporar a la seva selecció fins al 6 de juny a la ciutat nord-americana de Santa Clara, dos dies abans del debut de l'equip a la Copa Amèrica del Centenari contra Xile.

 


 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut