Tenis

La lesió crònica que Nadal té al peu posa en perill la seva preparació de cara a la nova temporada

Rafa Nadal s'ha tornat a ressentir de la lesió que té al peu esquerre des de fa tres anys i les alarmes s'han tornat a encendre al seu voltant. El manacorí té una fissura a l'escafoide de caràcter crònic i això condiciona seriosament la seva carrera. Tot i que no posa en perill el seu futur com a tenista, sí que afecta la seva preparació. Nadal té en el punt de mira l'Open d'Austràlia, que se celebra al gener, però ara ja sap que ha de conviure amb aquest mal.

Actualitzat

Tot i que molts van entendre que el castigat turmell de Nadal podria precipitar el seu adéu del tenis professional, cal aclarir que el manacorí ni es planteja ni pensa en la retirada. Això no treu, però, que la situació de Nadal no sigui, com va dir el seu tiet i entrenador, molt greu. I és que els seus problemes a l'escafoide s'han convertit en una lesió crònica que no té remei i que condiciona la seva preparació.

Rafa Nadal està de vacances, però comença a pensar en la primera cita important de l'any, l'Open d'Austràlia, que comença al gener. La seva fita és intentar superar els quarts de final. És per això que els metges li han recomanat prudència i no forçar la preparació per arribar al torneig al 100%. Tot i que aquest mal suposa un cert llast en l'estat físic de Nadal, cal recordar que, malgrat que en algunes ocasions la lesió l'ha afectat severament, també ha aconseguit èxits. Tant Nadal com el seu entorn saben, per tant, que han de conviure amb aquestes molèsties.

Anar al contingut