Massimiliano Allegri dona instruccions a Chiellini i Cuadrado (Reuters)
Lliga de Campions

La Juventus, un equip difícil de batre i amb ganes de revenja

L'equip piamontès, que domina amb mà de ferro el futbol italià, té molt present la final de Berlín del 2015 que li va guanyar el Barça

Actualitzat

És difícil trobar al panorama mundial un equip més difícil de batre que la Juventus, un equip que domina amb mà de ferro la Sèrie A italiana, amb 8 punts de marge sobre el segon classificat, i es prepara per celebrar el sisè "scudetto" consecutiu. La Juve és especialment forta al seu estadi, el Juventus Stadium, on no ha perdut cap partit aquesta temporada.

Al marge de la seva motivació per aixecar una Copa d'Europa, que se li resisteix des del 1996, l'equip torinès afrontarà també l'eliminatòria contra el Barça amb ànims de revenja, ja que l'equip blaugrana els va privar de guanyar la tercera Copa d'Europa de la seva història. Va ser en la final de Berlín del 2015 (3-1), en el primer any de Luis Enrique a la banqueta del Barça. També Massimiliano Allegri s'estrenava com a tècnic "bianconero".

Des d'aleshores, els dos equips han canviat peces, però han mantingut la mateixa essència. Sobretot el Barça, que conserva 10 dels 11 titulars que van jugar en aquella final, entre ells, el trident. No es pot dir el mateix de la Juve, que conserva alguns baluards en defensa (Buffon, Chiellini, Bonucci), però ha canviat la majoria d'efectius en els laterals i del mig camp en endavant. Ara, Gonzalo Higuaín i Paulo Dybala i Mario Mandzukic són els encarregats de buscar la porteria adversària.

Les estadístiques de la Juve demostren que són un equip molt difícil de batre. Aquest any 2017, sense anar més lluny, només han perdut un partit, al camp de la Fiorentina (2-1), dels 16 que han jugat en totes les competicions. I n'han guanyat 14.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut