Buffon saluda els aficionats al final del partit (Reuters)
Futbol internacional

La Juventus guanya la Sampdoria amb un gol d'Ivan Cuadrado, però Paulo Dybala marxa amb un problema muscular

El mateix dia que Buffon s'ha convertit en el jugador que ha disputat més minuts amb la samarreta de la Juventus, Paulo Dybala ha estat substituït per un problema muscular

La Juventus, rival del FC Barcelona en els quarts de la Lliga de Campions, ha guanyat aquest diumenge per 1-0 la Sampdoria en la jornada 29 de la Sèrie A italiana. El gol del colombià Ivan Cuadrado en el minut 7 reafirma l'avantatge de l'equip al capdavant de la classificació, 10 punts al davant del Nàpols i 11 respecte a la Roma, que ha de jugar el partit contra el Sassuolo.

En el mateix partit, el porter Gianluigi Buffon s'ha convertit en el jugador que ha disputat més minuts amb el club torinès, amb 39.075, i ha superat els 39.680 de l'argentí Omar Sívori. La nota negativa per a la Juventus ha estat la retirada en el minut 28 de Paulo Dybala amb un problema muscular. L'argentí serà examinat en les pròximes hores per avaluar-ne la lesió.

La Juve ha frenat d'aquesta manera la bona ratxa d'un equip que, dels últims 7 compromisos, n'havia guanyat 5 i empatat 2.