Gonzalo Higuaín serà el fitxatge més car de la història de la lliga italiana (Reuters)
Futbol internacional

La Juventus fa oficial el fitxatge Gonzalo Higuaín per 90 milions d'euros

El davanter argentí del Nàpols es converteix d'aquesta manera en el traspàs més car de la història de la lliga italiana després que la "vecchia signora" hagi pagat l'import de la seva clàusula de rescissió

Actualitzat

La Juventus de Torí ha tancat el fitxatge de Gonzalo Higuaín per noranta milions d'euros. El davanter argentí del Nàpols es converteix d'aquesta manera en el traspàs més car de la història de la lliga italiana, després que la "vecchia signora" hagi pagat l'import de la seva clàusula de rescissió davant la negativa del club napolità a negociar la sortida del futbolista.

La temporada passada, Higuaín es va convertir, amb 36 gols, en el millor golejador de la història de la Sèrie A italiana, i un cop els dos clubs han fet oficial l'operació, ha firmat un contracte amb la Juve per a les pròximes cinc temporades per 7,5 milions d'euros anuals.

El fitxatge d'Higuaín per la Juventus és el tercer més car de la història del futbol, només superat pel gal·lès Gareth Bale i el portuguès Cristiano Ronaldo, pels quals el Reial Madrid va pagar 101 i 94 milions d'euros al Tottenham i al Manchester United, respectivament.

Anar al contingut