Futbol

La Juventus fitxa Didier Deschamps com a substitut de Capello per a dues temporades

La Juventus de Torí ja ha trobat el substitut de Fabio Capello. Serà el tècnic francès Didier Deschamps, que precisament va viure els seus dies de glòria com a jugador al capdavant de l'equip torinès des del 1994 fins al 1999, a banda dels èxits amb la selecció francesa. Deschamps té 37 anys i ha firmat per a dues temporades amb opció a una tercera, després d'entrenar el Mònaco i dur-lo a la final de la Lliga de Campions la temporada 2003-2004.

Actualitzat

La Juventus es prepara per a un càstig exemplar que pot incloure el descens de categoria i la pèrdua dels dos últims "scudettos". De moment, però, ha fitxat Deschamps. En canvi, hi ha jugadors que comencen a desfilar fins i tot abans de saber la resolució judicial. És el cas del romanès Adrian Mutu, que ha estat traspassat a la Fiorentina per 8 milions d'euros. Com a contrapartida, això sí, la Juve tindrà cedit durant una campanya el búlgar Valeri Bojinov.

A la Juve, Deschamps va jugar 178 partits, en què va marcar quatre gols, aconseguint tres lligues italianes, una Lliga de Campions, una Copa Intercontinental, una Supercopa Europea, una Copa d'Itàlia i tres Supercopes italianes.

Anar al contingut