La Juventus empata a 1 davant el Reial Madrid al Bernabéu i es classifica per a la final de la Lliga de Campions

El Reial Madrid no ha aconseguit capgirar el marcador desfavorable del partit de l'anada de les semifinals davant la Juventus (2-1). L'empat a 1 al Bernabéu deixa els blancs fora de la gran final europea.

El Reial Madrid no ha aconseguit classificar-se per a la final de la Lliga de Campions la nit en què el Bernabéu i Iker Casillas han fet les paus. Els blancs han marcat primer, però després de l'empat de la Juventus, no han estat capaços d'aconseguir cap més gol (1-1). Els italians seran el rival del FC Barcelona en la final de Berlín del 6 de juny.

Els de Carlo Ancelotti han deixat clares les seves intencions des del primer moment. En el minut inicial, Marcelo ha marxat del seu marcador. La seva centrada l'ha rematada alta de cap Bale. Més a prop de marcar ha estat Cristiano Ronaldo en el minut 11. El seu xut de falta des de la frontal, desviat per la tanca defensiva, ha sortit fregant el travesser. En el minut 13, en un contraatac, Arturo Vidal ha obligat Casillas a fer una bona aturada en la primera arribada clara dels visitants. La Juve intentava superar la pressió local sense rifar la pilota, tocant. El seu rival, amb un joc directe i ple d'adrenalina, els ha forçat a recular.

Buffon ha hagut de volar per enviar a córner un xut de Bale en el minut 20. Un minut més tard, Chiellini ha fet caure James dins l'àrea. Cristiano Ronaldo ha marcat de penal el gol que capgirava momentàniament l'eliminatòria. El portuguès, a la contra, ha perdonat el segon en el minut 29. En el 30 ha estat Buffon el que ha evitat un gol en una rematada de cap d'un Benzema que tornava a jugar un mes després de lesionar-se el genoll. Aprofitant una pausa dels blancs, els italians s'han acostat novament a la porteria de Casillas, però sense crear ocasions clares, abans que el davanter francès, a la contra, obligués una altra vegada Buffon a treure una mà salvadora en el minut 41.

Adéu a la remuntada

La Juve ha aprofitat el descans per reagrupar-se i avançar línies. Un xut de Marchisio ha marxat fora. Els italians intentaven crear, però la mala nit de Pogba no hi ajudava gens. Tot i això, la Juventus ha acabat empatant gràcies a un gol de l'exmadridista Morata en el minut 57 aprofitant la mala sortida de la defensa madridista després d'un rebuig forçat de Casillas. El Reial Madrid ha acusat el cop, i el seu porter -xiulat fins avui- ha salvat l'equip del desastre davant un xut de Marchisio en el minut 69.

Els blancs han revifat una mica amb Marcelo i Cristiano generant jugades des de l'esquerra i Bale connectant rematades i xuts sense trobar porteria. La intensa calor havia deixat sense forces, de cara als minuts finals, la majoria de jugadors sobre la gespa. Això afavoria els interessos dels italians, que havien endarrerit línies per reservar energies. Casillas ha evitat per segona vegada la sentència, aquesta vegada a peus de Pogba en el minut 87. El Madrid, amb més ganes que encert, ha atacat a la desesperada, però no ha aconseguit el gol que forçava la pròrroga.