Les informacions posaven la màfia com a intermediària entre la Juventus i els seus ultres (Reuters)
Les informacions posaven la màfia com a intermediària entre la Juventus i els seus ultres (Reuters)
Futbol

La Juventus desmenteix qualsevol relació dels seus directius amb la màfia calabresa 'Ndrangheta

El club de Torí ha emès un comunicat a la seva pàgina web on es desvincula de les recents informacions que han relacionat l'entitat amb el crim organitzat

Ramon AngladaActualitzat

La Juventus de Torí ha emès un comunicat oficial aquest dijous en què refusa totes les informacions que afirmaven que directius del club s'havien reunit amb la màfia calabresa 'Ndrangheta. El club "bianconero" ha declarat que la "Juventus Football Club i el president Andrea Agnelli, arran d'alguns articles publicats aquests dies, comunica que ha confiat als seus responsables legals la tutela del seu honor i respectabilitat".

Alguns mitjans italians havien difós que la direcció de l'equip s'havia reunit amb un dirigent mafiós per entregar-li diners que s'havien de repartir entre grups ultres. La "Vecchia Signora" ha explicat que la Fiscalia de Torí va concloure recentment una investigació sobre "algunes famílies considerades pertanyents a la 'Ndrangheta a les quals s'acusava de delictes contra persones i patrimoni i d'intent d'infiltració en algunes activitats de la Juventus Football Club".

Segons els mitjans locals, la Fiscalia de Torí ha descobert que el club va encarregar en el passat a un dels caps de l'organització mafiosa repartir uns bitllets entre grups ultres de l'entitat. D'altra banda, la Juve ha puntualitzat que "cap representant" de la societat ha estat investigat en l'àmbit penal i ha reiterat la voluntat de col·laborar amb la justícia en el que se'ls requereixi.

Anar al contingut