Escudero es lamenta d'una jugada (EFE)

La Juventus aprofita la superioritat numèrica per fer encaixar al Sevilla la primera derrota en la Lliga de Campions

El Sevilla, que ha jugat amb 10 jugadors des del minut 35 de la primera part i ha vist com expulsaven el seu entrenador en el 55 de la segona, ha perdut a casa. Un resultat que li complica les opcions de classificar-se per als vuitens

Daniel AlentoActualitzat

El Sevilla ha perdut el primer partit de la fase de grups de la Lliga de Campions en caure a casa contra el Juventus per 1 a 3. Els andalusos, que van obrir la competició empatant amb els italians, venien d'encadenar tres victòries. Aquest resultat, afegit al triomf de l'Olympique de Lió a casa del Dinamo de Zagreb, obliga els de Sampaoli a jugar-s'ho tot en l'última jornada al camp dels francesos. Tant poden quedar primers de grup com fora dels vuitens.

Abans del començament del matx, l'afició sevillista ha dedicat un fort aplaudiment als 1.700 seguidors italians que han acompanyat l'equip visitant, un bonic gest després de l'agressió rebuda per una dotzena d'ells la nit prèvia al partit a mans d'un grup de presumptes radicals del bàndol local.

Ja amb la pilota en joc, el Sevilla ha continuat amb una tradició que ja dura 4 partits de la Lliga de Campions: obrir el marcador. Ho ha fet en el minut 9, després d'un servei de córner, quan Nico Pareja ha engaltat tal com queia la pilota des de la frontal de l'àrea. A la contra, Escudero ha pogut fer el segon en el minut 17, però ha xutat alt. Un minut més tard, la Juventus s'ha començat a deixar veure amb un xut de Juan Cuadrado que el porter Sergio Rico ha enviat a córner. En el minut 27, el xut de Mandzukic també ha marxat fora per poc.

Els andalusos han perdut el control del matx en el tram final de la primera meitat. Primer, amb les dues targetes grogues que Franco Vázquez ha vist en tan sols 5 minuts, els que van del 31 al 35. I després, amb un penal en el minut 45, quan Mercado ha agafat Bonucci en un córner i l'ha fet caure, Marchisio l'ha transformat en el gol de l'empat. Una decisió, la de l'àrbitre, molt mal rebuda a l'estadi Sánchez Pizjuán. El tècnic local, Jorge Sampaoli, encara calent per l'arbitratge de l'anglès Mark Clattenburg, ha estat expulsat per protestar en el minut 55.

Sergio Rico, amb una bona estirada, ha evitat el segon de la Juve en un xut llunyà de Pjanic en el minuy 62. L'equip italià buscava el triomf, però no aconseguia trencar la formació defensiva del seu contrincant. Fins que Bonucci ha trobat el forat entre les cames dels centrals sevillistes amb un xut des de la frontal en el minut 84. Mandzukic, en el temps afegit, ha estat l'autor de l'1 a 3 amb un xut creuat.