L'expresident del Barça Sandro Rosell
L'expresident del Barça Sandro Rosell

La jutge Lamela accepta traslladar Sandro Rosell a una presó catalana

La petició de Rosell es podria resoldre en les pròximes hores, a l'espera de l'informe del centre penitenciari i l'autorització de la Generalitat

RedaccióActualitzat

La jutge de l'Audiència Nacional Carmen Lamela ha acceptat la petició de trasllat a Catalunya de Sandro Rosell. L'expresident del Barça està acusat de blanqueig de capitals i delicte fiscal i està a la presó de Soto del Real, a Madrid, des de fa més d'un any.

Rosell havia demanat el trasllat al·legant que així podia estar a prop de la seva família i que ja no tenia sentit la seva presència a la presó madrilenya perquè la instrucció ha acabat i només està pendent de judici. En canvi, Lamela no ha acceptat la petició de llibertat que també li havia fet la defensa.

La demanda de Rosell es podria resoldre en les pròximes hores, a l'espera de l'informe del centre penitenciari i l'autorització de la Generalitat.

El setembre declararà en un jutjat de Barcelona investigat per un segon cas de possible frau fiscal. El jutjat ha acceptat una querella de la Fiscalia de Delictes Econòmics segons la qual l'expresident de Barça no va tributar 229.500 euros que va facturar a través d'una empresa de la qual és administrador i està domiciliada a casa seva.

 

ARXIVAT A:
Delictes econòmicsSandro RosellFrau fiscal
Anar al contingut