Ryan Lochte hauria marxat del Brasil (Reuters)
Ryan Lochte hauria marxat del Brasil (Reuters)
Jocs Olímpics

La justícia brasilera prohibeix a Ryan Lochte i James Feigen que surtin del país

Segons han pogut saber diversos mitjans de comunicació locals, Lochte ja hauria marxat del país i Feigen es trobaria il·localitzable. Els dos nedadors nord-americans haurien estat víctimes d'un assalt que investiga la policia.

Actualitzat

La justícia brasilera ha prohibit sortir del país els nord-americans Ryan Lochte i James Feigen mentre s'investiguen les circumstàncies del suposat assalt que els esportistes van patir la matinada del diumenge. Segons el diari "O'Globo", la decisió respon a les versions contradictòries explicades pels nedadors nord-americans sobre l'assalt.

Lochte va explicar que estava amb els seus companys Gunnar Bentz, Jack Conger i Jimmy Feigen quan van ser assaltats en un taxi a punta de pistola per homes uniformats de policia. Però existeix un vídeo de les càmeres de seguretat on es veuen els nord-americans, en el control de seguretat de la Vila Olímpica, amb actitud tranquil·la i amb totes les seves pertinences personals hores després del suposat assalt. Les forces de seguretat han visitat la Vila Olímpica per parlar amb el cap de seguretat del Comitè Olímpic nord-americà, però no han aconseguit noves pistes.

Segons les informacions de mitjans locals Lochte, Bentz i Conger es troben fora del país i Feigen estaria en un hotel del qual es desconeix la ubicació. Lochte va guanyar la medalla d'or en els relleus de 4x200 metres lliures i va quedar cinquè en els 200 metres estils. Betz i Conger van participar en les eliminatòries d'estil lliure en els relleus de 4x200 metres i Feigen va participar en els relleus 4x100 metres.

Anar al contingut