Van der Garde, satisfet després de conèixer la sentència al seu favor (EFE)
Fórmula 1

La justícia australiana dóna la raó a Van der Garde, que podria pilotar un Sauber

L'escuderia suïssa es podria veure obligada a donar-li un cotxe oficial al pilot holandès en el Gran Premi d'Austràlia

Actualitzat

El pols judicial que Giedo van der Garde manté contra l'escuderia Sauber pot portar-lo a la graella de sortida del Gran Premi d'Austràlia. El pilot holandès manté que l'escuderia suïssa li va garantir una plaça de pilot oficial i l'ha demandat a la justícia australiana, que li ha donat la raó.

Sauber ha recorregut la sentència a la cort suprema de l'estat de Victòria, que ha de fallar aquest dijous, just 24 hores abans que s'iniciïn els entrenaments lliures del Gran Premi d'Austràlia, el primer del Mundial d'F1 del 2015.  

Van der Garde, pilot reserva de Sauber l'any 2014, insisteix que l'equip li va prometre un cotxe per al Mundial 2015 abans de desdir-se i confiar en el suec Marcus Ericsson i en el brasiler Felipe Nasr, que, segons l'holandès, aporten més diners a l'escuderia que ell.

L'equip suís, en la seva defensa, argumenta que Van der Garde no ha fet ni un sol entrenament amb el monoplaça de l'equip, el C34, i que això seria "un risc inacceptable" pels altres pilots i els membres del propi equip.  

  

Anar al contingut