Espanyol

La Junta General d'Accionistes de l'Espanyol, el 13 de desembre

L'entitat blanc-i-blava ha fet pública la data en un comunicat. No s'esperen sorpreses davant del control gairebé absolut de les accions del club per part del president.

Actualitzat

L'Espanyol celebrarà la Junta General d'Accionistes el 13 de desembre, a les 18.00, a l'Auditori de Cornellà de Llobregat, segons ha informat l'entitat en un comunicat. L'acte començarà amb l'informe del president i màxim accionista, Chen Yansheng, que té el 93,3% del capital social.

En els primers punts del dia haurien de quedar aprovats els comptes de l'exercici fiscal que es va tancar el juny d'aquest any i la gestió social feta pel consell d'administració. Posteriorment es tractarà del nombre de membres d'aquest consell i del possible nomenament de nous integrants.

Pel que fa al primer equip del club, els jugadors tindran tres dies de descans i no tornaran a la feina fins dimarts, a les 10.30, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Uns dies que serviran als lesionats Óscar Duarte, afectat d'una sinovitis al turmell esquerre, i Marc Roca, que té molèsties al soli dret, per continuar la seva recuperació.

Al llarg de la setmana aniran tornant els sis internacionals blanc-i-blaus, Felipe Caicedo, Pape Diop, Hernán Pérez, Martín Demichelis, Diego Reyes i Aarón Martín.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut