Espanyol

La junta general d'accionistes de l'Espanyol aprova l'ampliació de capital i reitera la confiança en Daniel Sánchez Llibre

L'Espanyol ha fet la seva primera junta general d'accionistes a Cornellà de Llobregat. Sobre la taula hi havia dos punts principals: l'aprovació d'una ampliació de capital i la renovació del mandat del president, Daniel Sánchez Llibre. La junta, que només ha congregat uns 300 accionistes, ha estat plàcida i tot ha anat segons el guió previst. S'ha aprovat una ampliació de capital per valor de 12 milions d'euros i s'ha reiterat la confiança en Sánchez Llibre per un període de cinc anys més. L'Espanyol ha presentat unes pèrdues al voltant de 8 milions d'euros en el primer exercici a Cornellà-el Prat. El deute net del club és de 142 milions d'euros.

Actualitzat
Envoltat com estava de gent de la seva confiança, la reelecció de Daniel Sánchez Llibre com a president de l'Espanyol era una crònica anunciada. Només ha hagut de demanar la confiança dels accionistes i aquests li han respost amb mà alçada sense pal·liatius. Gairebé el cent per cent dels assistents a la sala han donat suport a la continuïtat de Daniel Sanchez Llibre.

"Acabem al febrer de 2011 i renovem. No vull dir per cinc anys però sí almenys per una temporada. No seria bo que ens n'anéssim ara. Seria el pitjor moment per fer-ho", va confirmar Sánchez Llibre.

Tan fàcil com la reelecció va ser aprovar el deute net de la temporada 2009-2010, xifrat en 142 milions d'euros, i aprovar l'ampliació de capital fins als 12 milions d'euros. En definitiva, bany de masses per a un Sánchez Llibre que no perd el comandament de la nau blanc-i-blava.

Preparant la visita de l'Sporting

Mentrestant, l'equip prepara el partit de diumenge a Cornellà contra l'Sporting de Gijón. Aquest dijous Mauricio Pochettino va fer servir dos dels camps d'entrenament de Sant Adrià per assajar desplaçaments llargs de pilota i jugades tàctiques. Amb la moral que ha donat a l'equip la victòria a la Copa Catalunya, l'objectiu és sumar diumenge la setena victòria seguida a casa a la Lliga per anar ampliant el rècord i consolidar-se a la zona de Lliga de Campions.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut