Barça

La junta directiva del FC Barcelona nomena Johan Cruyff president d'honor del club

Johan Cruyff serà el nou president d'honor del FC Barcelona. Així ho ha decidit la junta directiva del club, reunida aquest divendres en la seva trobada setmanal. Just quan enfilen els darrers mesos de mandat sota el govern de Joan Laporta i just quan la cursa per la presidència bull més que mai, els màxims responsables de l'entitat han nomenat de cop i volta l'actual seleccionador català i pare del Dream Team com a nou membre d'honor del club. Aquesta decisió arriba quan més dubtes assolen la junta del club per culpa de les lluites per la successió de Laporta de cara als futurs comicis.

Actualitzat
Joan Oliver, director general del club, ha estat l'encarregat de fer públic aquest inesperat anunci. En la roda de premsa posterior a la junta setmanal, Oliver ha avançat que per proposta de Laporta i amb el suport unànime de la resta de directius s'ha aprovat la decisió de nomenar Johan Cruyff president d'honor del Barça. Segons sembla, els mandataris blaugranes han considerat que l'holandès "reuneix tots els requisits tant com a jugador, entrenador i persona" per ocupar aquest càrrec. A més, Oliver ha recordat que Cruyff és qui ha inspirat un model i una forma d'entendre del club que és plenament vigent en l'actualitat.

El nomenament arriba quan, enmig de la lluita per la successió de Laporta, la junta actual semblava més desorientada que mai per culpa del gir que ha donat la suposada candidatura continuista en favor de Jaume Ferrer i en detriment d'Alfons Godall.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut