Bàsquet

El Barça Lassa destitueix Sito Alonso com a entrenador de la secció de bàsquet

Els responsables del Barça Lassa de bàsquet han acomiadat el tècnic madrileny, que deixa el club amb un balanç de 19 victòries i 21 derrotes. Alfred Julbe, substitut de forma interina

Actualitzat

Sito Alonso ha estat destituït com a entrenador del Barça Lassa de bàsquet. La derrota de diumenge contra el Baskonia, de 24 punts (96-72), i la mala imatge que va oferir l'equip encaixant un primer parcial vergonyós (31-7), ha estat la gota que ha fet vessar el got. Els màxims responsables de la secció, liderats pel màxim executiu, Albert Soler, i el director esportiu Nacho Rodríguez, han pres la decisió després d'una reunió amb el tècnic.

Sito Alonso va arribar al club blaugrana amb un objectiu clar, refer l'equip després d'una temporada desastrosa dirigida per Giorgios Bartzokas, però, de moment, l'objectiu ha quedat molt lluny. I és que, a més de l'estrepitosa derrota d'aquest diumenge a la Lliga ACB, el Barça està pràcticament eliminat de l'Eurolliga. El seu balanç a la banqueta blaugrana era digne d'un equip mediocre, amb 19 victòries i 21 derrotes en 40 partits.

Els responsables de la secció de bàsquet han dit prou. Ni tan sols li han donat l'oportunitat d'esperar a la Copa del Rei, que es juga la setmana que ve a Las Palmas de Gran Canària, per poder redreçar la situació.

Alfred Julbe, susbtitut de forma interina

Alfred Julbe, amic de Sito Alonso i que actualment dirigeix el Barça B, serà el seu substitut interí a la banqueta blaugrana. Julbe, de 57 anys, ha estat entrenador, entre altres equips, del Joventut de Badalona en dues etapes, del Saragossa i del Càceres. Té gran experiència a l'ACB, ja que és el vuitè entrenador amb més partits dirigits en aquesta competició, amb 542. 

 

ARXIVAT A:
ACB
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut