Futbol

La junta del Reial Madrid es reuneix avui per decidir la continuïtat de Bernd Schuster

La continuïtat de Bernd Schuster a la banqueta continua penjant d'un fil. La derrota al camp del Valladolid ha atiat una mica més el mal moment dels blancs. Ahir hi va haver treva però la junta directiva es reuneix avui i podria prendre alguna determinació respecte del futur immediat de Schuster a la banqueta madridista. De moment, els dos diaris esportius madrilenys s'han mostrat molt crítics amb el joc de l'equip i amb la tasca del tècnic alemany.

Actualitzat
Crítiques ferotges de la premsa esportiva madrilenya

"11 amiguetes". Aquesta és la portada de diumenge del diari "Marca", de Madrid. Una premsa madrilenya que, quan el seu equip va bé, ho exageren d'una manera escandalosa, i quan és al revés, són capaços de matar (en sentit figurat) jugadors i tècnic.

Els mitjans estatals són tots molt crítics amb el joc de l'equip blanc i en especial amb l'entrenador Bernd Schuster. El diari "Marca" és especialment dur. Es recreen en la derrota. A banda de la portada "11 amiguetes" i la foto dels titulars al Zorrilla, diverses frases com per exemple: "cada cop pitjor: aquest equip tampoc pot fer res amb un Valladolid que en va rebre sis del Barça". A més remata furgant la ferida: "els blancs cauen amb un rival amb 20 vegades menys de pressupost i amb sous 20 vegades inferiors". A l'editorial el "Marca" diu que "el pitjor de tot és que el Madrid vol però no pot, mentre que Cristiano Rolando i Villa sobresurten". La crònica de Santiago Segurola es titula "El Madrid entra en estat crític" i José Vicente Hernáez es pregunta "Adéu a la Copa. Adéu a la Lliga?".

Per la seva part, el diari "As" és més directe amb Schuster i a la portada, amb la foto de l'alemany dient "Acomiadament procedent". I sentencia: "ja és definitiu, l'equip se li ha escapat de les mans". El director del diari, Alfredo Relaño, es pregunta si Schuster encara ho pot controlar, mentre que el sempre incondicional Tomás Roncero titula "Real vergüenza" mentre assegura que Schuster seguirà contra el Recre però que ja està sentenciat. Roncero diu que si les coses no canvien molt, contra l'equip de Huelva Schuster viurà el seu darrer partit com a tècnic blanc.

Per la seva banda, el lloc web del Madrid destaca les declaracions de Schuster: "ha faltat sort". I després destaca la bona actuació del porter del Valladolid Asenjo. En tercer lloc la notícia destacada és el derbi de filials entre Madrid Castilla i Atlètic de Madrid B. Gaires ganes de parlar del partit, no en tenen.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut