Alexander Isak ha preferit fitxar pel Borussia Dortmund abans que pel Reial Madrid (@BVB)
Futbol internacional

La jove promesa del futbol suec, Alexander Isak, fitxa pel Borussia Dortmund

El jugador ha preferit l'equip alemany abans que altres grans clubs europeus entre els quals hi havia el Reial Madrid

Actualitzat

El jove davanter suec Alexander Isak, després de deixar-se estimar per molts equips europeus, incloent el Reial Madrid, finalment ha fitxat pel Borussia Dortmund fins al 2022.

El club alemany ha sabut convèncer el jugador amb arguments de pes com la possibilitat de tenir molts més minuts que no pas en el club blanc. A més, Isak no hauria pogut debutar amb el Reial Madrid fins a la pròxima temporada ja que l'equip de Florentino Pérez no pot fitxar durant el vigent mercat d'hivern com a conseqüència de la sanció imposada per la FIFA arran del cas dels jugadors menors.

Amb només 17 anys, Isak ha demostrat un talent que ha deixat impressionat el seu país que ja l'ha proclamat com el successor de Zlatan Ibrahimovic. El Borussia Dortmund i el jugador estan a l'espera d'un permís especial de la FIFA ja que Isak encara és menor d'edat i, per tant, el seu fitxatge requereix un tracte especial amb unes gestions específiques.

Tot i que el club alemany i el davanter han acordat no revelar les despeses relacionades amb el seu traspàs, diferents mitjans apunten que el Dortmund hauria pagat uns 9 milions d'euros a l'AK Solna.

Anar al contingut