Futbol

La jornada internacional de seleccions deixa molt malparat el Madrid pel que fa a lesions

La jornada internacional de seleccions ha deixat molt malparat el Reial Madrid pel que fa a lesions. Arbeloa, Higuaín i Benzema van sortir lesionats dels seus partits. Especialment preocupant ha de ser per a Mourinho la baixa d'Arbeloa, ja que deixa ben coixa la defensa perquè s'afegeix a la baixa de Marcelo, que es va lesionar la setmana passada en un entrenament amb la selecció del Brasil.

Actualitzat
La jornada internacional de seleccions ha deixat molt malparat el Reial Madrid pel que fa a lesions. Arbeloa, Higuaín i Benzema van sortir lesionats dels seus partits.

Però especialment preocupant ha de ser per a José Mourinho la baixa d'Arbeloa, ja que deixa ben coixa la defensa. Recordem que Marcelo es va lesionar la setmana passada en un entrenament amb la selecció del Brasil a Wroclaw (Polònia). Ahir va passar per Madrid abans de la intervenció quirúrgica que se li farà al peu dret fracturat i que el tindrà tres mesos de baixa. I a més, Coentrao també està de baixa per una lesió a l'adductor de la cama dreta, una lesió que es va fer durant el Portugal-Rússia, i que el tindrà de baixa quinze dies.

Higuaín s'ha lesionat a la segona part de la victòria de l'Argentina contra Xile i encara es desconeix l'abast exacte de la lesió.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut