Barça

La història recent del Barça permet somiar a capgirar la situació actual a la Lliga

El Barça ha retallat dos punts al Reial Madrid, que va empatar en l'últim moment amb el Màlaga. Mentre hi ha Lliga hi ha esperança, pensen els aficionats culers més optimistes. Falten 11 partits i el Barça hauria de remuntar 8 punts. No és un objectiu fàcil d'aconseguir. I menys quan el Reial Madrid només ha deixat escapar 10 punts en les 27 jornades que s'han disputat fins al moment. Però a la història del Barça, per molt que Guardiola digui que la Lliga està perduda, hi figuren remuntades més inversemblants.

Actualitzat
Potser caldria fer una mica de memòria i anar 20 anys enrere. 1992. En l'última jornada, el Barça necessitava guanyar i que els blancs perdessin a Tenerife. Dos condicionants que es van complir. La temporada següent, situació idèntica. I idèntic final. El Reial Madrid va perdre a Tenerife.

La temporada 93-94 va tenir més suspens. El Barça havia de guanyar i el Dépor no. Últim minut de partit, penal a favor dels gallecs. Penal que Djukic va fallar. El Barça, campió, i Guardiola va poder tornar a celebrar una Lliga.

El calendari, propici per al Barça

Ara són 8 punts, però el calendari permet somiar. El Barça ha de rebre el Granada, l'Athletic, el Getafe, el Reial Madrid, el Màlaga i l'Espanyol. Els blancs, al Bernabéu, han de jugar contra la Reial Societat, el València, l'Sporting, el Sevilla i el Mallorca. Com a visitant, el Barça ha d'anar als camps del Mallorca, el Saragossa, el Llevant, el Rayo i el Betis. El Reial Madrid ho té, en principi, més complicat. Ha d'anar al camp del Vila-real, al de l'Osasuna, al Calderón, al Camp Nou, a San Mamés i acabarà a Granada.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut