L'autocar del Llagostera. (Foto: @uellagostera)
L'autocar del Llagostera. (Foto: @uellagostera)
Futbol

La Guàrdia Civil multa l'autocar del Llagostera durant el seu viatge a Alcorcón

La Guàrdia Civil ha multat l'autocar del Llagostera al seu pas per Calatayud durant el viatge a Alcorcón. Els agents de trànsit han fet aturar el vehicle després de veure aixecat el copilot, que ha estat sancionat. Els guàrdies també han advertit diversos jugadors de l'equip gironí que es lliguessin els cinturons de seguretat, però no els han imposat cap multa.

Actualitzat

La Guàrdia Civil ha multat l'autocar del Llagostera en el seu pas per Calatayud durant el seu viatge a Alcorcón. Els agents de trànsit han fet aturar el vehicle després de veure aixecat el copilot, que ha estat sancionat. El sancionat ha al·legat en la seva defensa que havia estat una acció puntual intentant tancar una reixa de l'aire condicionat.

En pujar a l'autocar, els guàrdies també han advertit a diversos jugadors de l'equip gironí que es lliguessin els cinturons de seguretat, però no els han imposat cap multa. Després de l'incident l'expedició del Llagostera ha continuat el seu viatge fins al seu destí. L'equip juga aquest dissabte a les 21.00 contra l'Alcorcón.

El  micgampista del Llagostera Jordi Masó ha fet una piulada lligant aquest episodi amb el moment polític que es viu a Catalunya.

Anar al contingut