MotoGP

La graella de MotoGP de la temporada 2017 tindrà set pilots catalans

La màxima categoria del motociclisme tindrà un marcat accent català la temporada que ve

Actualitzat

Acaba la temporada de MotoGP del 2016 i ja està tot a punt per començar la del 2017. Un any que promet moltes emocions a la categoria reina del motociclisme, especialment per al públic català, que veurà com set pilots de casa tenen un lloc a la graella de sortida, sis dels quals, a més, seran al capdavant d'un equip oficial i tot el que representa.

El flamant campió del món, Marc Márquez, i Dani Pedrosa seguiran com a companys d'equip a Repsol-HondaAleix Espargaró serà pilot oficial d'Aprilia; el seu germà, Pol, debutarà com a pilot oficial de la debutant escuderia KTMMaverick Viñales, per la seva banda, omplirà el buit que deixa Jorge Lorenzo a Yamaha després que el mallorquí fitxi per Ducati; Àlex Rins fa el salt de Moto2 a MotoGP a l'equip oficial Suzuki, i, per últim, Tito Rabat pilotarà una Honda en un equip satèl·lit.

Dia estrany, aquest dilluns al circuit de Xest i és que, quan encara ressonaven els motors de les curses només 24 hores després, el pàdoc no ja començava a preparar els testos de la temporada que ve previstos per dimarts i dimecres. Això sí: molts dels pilots rodaran amb les motos de color negre i és que el seu compromís amb els patrocinadors no acaba fins a final d'any.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut