Barça

La grada d'animació del Camp Nou fa enfadar alguns socis del Barça

L'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB) ha rebut una allau de trucades de socis descontents amb l'activitat generada pels grups del Camp Nou

Marc BéjarActualitzat

L'animació al Camp Nou continua sent tema de debat després que el club, a proposta de la Lliga, impulsés la creació de la grada d'animació al Camp Nou. La iniciativa, ben acollida en general per la culerada, ha generat els primers conflictes entre alguns socis assistents habituals a l'estadi, que es queixen de l'excessiu soroll generat pels grups encarregats d'encoratjar l'equip i fomentar l'ambient els dies de partit.

Les queixes, que han provocat una allau de trucades l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB) les últimes setmanes, es fonamenten en el fet que les banderes que hi ha a la part inferior de gol nord impedeixen la visió dels socis de la zona. A més, els socis també argumenten que no hi ha cap moment de treva per part dels grups, i que la seva insistència a l'hora d'animar els "intimida" en cas que ells no vulguin sumar-se als càntics.

Davant la polèmica generada, el Barça ha volgut respondre a les peticions d'aquests socis descontents. La primera mesura ha estat reduir el nombre de banderes de grans dimensions, en un acord pres conjuntament amb els diferents grups de l'espai d'animació. Tot i aquestes reticències expressades, l'equip, en boca de Luis Enrique, ha mostrat en més d'una ocasió la seva satisfacció per l'ambient que es viu a l'estadi. El tècnic asturià, fins i tot, va dir que "el Camp Nou ara sí que sembla un camp de futbol", valorant la importància de notar el suport de l'afició.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut