Katia Aveiro (Foto: Twitter @katiaaveiro)
Katia Aveiro (Foto: Twitter @katiaaveiro)
Futbol

La germana de Cristiano Ronaldo encén les xarxes socials "enviant" a Síria els autors de la pintada a l'estàtua del seu germà

Les pintades a l'estàtua del davanter del Reial Madrid van fer enfadar, i molt, la cantant. El seu missatge ha twitter ha desencadenat una polèmica que li ha fet fer un pas enrere

Actualitzat

Katia Aveiro, la germana de Cristiano Ronaldo, s'ha vist obligada a disculpar-se públicament després que una piulada seva provoqués una reacció a les xarxes socials. Després de veure l'estàtua del seu germà a Madeira pintada amb el nom i el dorsal de Messi, la cantant va publicar una piulada a twitter tractant d'envejosos i mediocres els seus autors.

Però la cosa no es va quedar aquí. Escalfada per les pintades, va escriure que a Madeira viuen "alguns salvatges frustrats que es mereixerien viure a Síria entre persones que no es respecten ni saben viure en societat, que em perdonin els que pateixen per culpa de la guerra".

La germana del davanter del Madrid va començar a rebre molts missatges, alguns de sirians, recriminant-li les seves paraules. I finalment s'ha retractat. Més o menys. Aveiro es queixa que ha estat malinterpretada i es justifica dient que mentre escrivia el primer missatge mirava a la televisió un programa on es parlava de la guerra de Síria, i accepta que segurament no es va explicar bé. I per això diu que "no crec que m'hagi de disculpar per una cosa que no he dit, però, per respecte als sirians que m'han escrit, ho faré".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut