Robert Enke
L'objectiu de la Fundació Robert Enke és evitar més casos com el de l'exporter del Barça
Futbol

La Fundació Enke treu a la llum l'aplicació EnkeApp per ajudar persones amb depressió

La Fundació Robert Enke estrena l'aplicació per combatre aquesta malaltia mental i evitar casos com el del porter alemany

Ramon AngladaActualitzat

La fundació que porta el nom del porter alemany Robert Enke ha llançat una aplicació mòbil per ajudar persones amb depressió, amb el nom de EnkeApp. A la presentació pública hi han assistit personalitats com el seleccionador alemany Joachim Löw o l'exjugador Oliver Bierhoff. Respecte a la malaltia mental, l'esposa del que va ser porter del Barça i que està al capdavant de la fundació, Teresa Enke, ha explicat: "Des de la mort del meu marit, el coneixement sobre la depressió ha augmentat molt".

L'aplicació està dissenyada perquè els afectats puguin enviar senyals d'alarma als seus familiars o a les autoritats sanitàries. La idea principal del projecte mòbil és ajudar persones amb depressió per evitar que arribin a situacions extremes com el suïcidi, tal com va passar amb Robert Enke. En aquest sentit, Teresa Enke ha relatat que "amb aquesta aplicació hauria sabut on era el Robert i potser el podria haver ajudat".

Anar al contingut