Mundial

La França d'Abidal i Henry empata sense gols contra una ordenada Uruguai (0-0)

En el segon partit del grup A, l'Uruguai i França, amb Abidal com a titular, han empatat sense gols a l'estadi de Ciutat del Cap. Tots dos equips s'han respectat en excés i les defenses s'han imposat als atacs. Tot i així, els homes de Domenech han portat el pes del matx i han disposat d'alguna ocasió per avançar-se. A la segona part, Henry ha entrat en el minut 71 i, nou minuts després, el sud-americà Lodeiro ha estat expulsat. En el tram final, els "charrúas" s'han limitat a defensar-se.

França arribava al Mundial amb molts dubtes, molt lluny d'aquell gran equip que va dominar Europa i el món a finals dels 90. I s'ha complert aquest presagi. Contra l'Uruguai, l'equip de Raymond Domenech s'ha mostrat gris, ha comptat amb molt poques opcions de gol i, en una primera part força ensopida, ha vist com Diego Forlán ha comptat amb la millor oportunitat per fer moure un marcador que s'ha mantingut a zero fins al final.

Henry tampoc veu porteria

Sense un líder clar, Henry fora de l'onze inicial i amb un Ribéry amb les idees poc clares, els francesos han tornat a veure com Diego Forlán, a la represa, ha tornat a estar a punt de marcar. L'expulsió de Lodeiro, a deu minuts del final, per veure la segona groga per una fortíssima entrada a Sagna, tampoc ha canviat el guió del partit, en què Henry ha disputat els últims 25 minuts i ha desaprofitat una clara oportunitat, en què ha demanat penal i, en el temps afegit, no ha tret partit d'un llançament de falta després del qual l'àrbitre ha xiulat el final del matx.

Aquest empat a zero deixa el grup amb els 4 equips amb un punt, després de l'1-1 que s'ha donat en el partit inaugural, entre Sud-àfrica i Mèxic.