Francesc Latorre en una transmissió des del Circuit de Barcelona-Catalunya
Fórmula 1

"La Fórmula: Gran Premi d'Austràlia", per TV3

Diumenge començarà a Austràlia una nova edició del Campionat del Món de Fórmula 1, del qual es farà un ampli seguiment a TV3. Francesc Latorre i Francesc Rosés seran els encarregats de comentar l'ampli resum de 60 minuts que es podrà veure en obert. A més, el Gran Premi d'Espanya, que es disputarà al Circuit de Barcelona-Catalunya, el cap de setmana del 14 i 15 maig, es veurà de manera íntegra per TV3.

Actualitzat

El circuit urbà de Melbourne serà l'escenari de la primera prova d'un mundial en què Lewis Hamilton buscarà el seu tercer títol consecutiu, Ferrari intentarà evitar-ho i Fernando Alonso lluitarà per tornar al podi amb el seu renovat McLaren.

Diumenge, a les 19.45, TV3 oferirà una transmissió d'una hora amb el més destacat que hagi passat a l'Albert Park, en alta definició i amb els comentaris de Francesc Latorre i Francesc Rosés.

Una transmissió que es repetirà en ocasió de cadascun dels 21 Grans Premis de la temporada, amb l'excepció del que es disputarà el mes de maig a Montmeló. El Gran Premi d'Espanya es podrà veure en obert a TV3, tant la cursa de diumenge com els entrenaments de dissabte.

L'actualitat del mundial també es podrà seguir als telenotícies, al canal 3/24 i al programa "Motor a fons", que s'emet cada diumenge al vespre a Esport3.

tv3.cat

esport3.cat

Anar al contingut