Fórmula 1

La Fórmula 1 torna aquest cap de setmana a TV3 amb el GP de Bahrain

La Fórmula 1 torna aquest cap de setmana a TV3, amb motiu de la celebració de la cursa del Gran Premi de Bahrain. Aquesta cursa, la quarta del Campionat del Món del 2013, començarà en horari europeu a partir de les 14.00.

Actualitzat
La Fórmula 1 torna aquest cap de setmana a TV3, amb motiu de la celebració de la cursa del Gran Premi de Bahrain.  Aquesta cursa, la quarta del campionat del Món del 2013, començarà en horari europeu a partir de les 14.00.  

El Gran Premi Gulf Air d'aquest emirat tindrà demà les dues primeres sessions dels entrenaments lliures, que transmetrà en directe el canal Esport3, a partir de les 08.55, la primera sessió, i de les 12.55, la segona.

Dissabte, TV3 transmetrà, en directe, la tercera sessió dels entrenaments lliures, a partir de les 09.55, i els entrenaments oficials que marcaran l'ordre de sortida de diumenge, a partir de les 12.30.

I diumenge, el Gran Premi ocuparà prop de quatre hores de la programació de migdia de TV3: a partir de les 12.30, amb l'emissió del programa previ a la cursa "La Fórmula"; i a partir de les 14.00, amb l'emissió en directe de la cursa. Després, "La Fórmula ES3", oferirà, pel canal Esport3, el balanç de la prova i les opinions dels protagonistes.

A més de la transmissió per televisió, totes aquestes proves podran ser seguides per internet a través de la web www.esport3.cat.

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut