Fórmula 1

La Fórmula 1 torna a TV3 i al canal Esport3 aquest cap de setmana amb el Gran Premi de l'Índia

TV3 transmetrà diumenge, a partir de les 10.30, el Gran Premi de l'Índia de Fórmula 1. La cursa pot decidir el títol del campionat en favor de Sebastian Vetel. El canal Esport3 transmetrà aquest divendres les dues primeres sessions dels entrenaments lliures. TV3 oferirà dissabte la tercera sessió dels entrenaments lliures i la prova de qualificació per a la graella de sortida.

Actualitzat

La Fórmula 1 torna aquest cap de setmana a TV3 i al canal Esport3, amb motiu de la disputa del Gran Premi de l'Índia, el tercer de la història que es disputa en el circuit de Jaypee d'aquell país i el número 16 de la temporada 2013. La cursa la transmetrà TV3 diumenge, a partir de les 10.30, manté l'interès que Sebastian Vettel pot aconseguir ja el títol del campionat, segons la classificació que obtinguin ell mateix i Fernando Alonso.

La primera i la segona sessió d'entrenaments lliures, per Esport3

Les transmissions d'aquest Gran Premi començaran, però, aquest divendres 25, pel canal Esport3, que a partir de les 06.25 i de les 10.25 transmetrà, en directe, la primera i la segona sessió dels entrenaments lliures.

La qualificació i la cursa, per TV3

Dissabte 26, ja per TV3, el Gran Premi ocuparà bona part de la graella del matí: es transmetran, en directe també, la tercera sessió dels entrenaments lliures, a partir de les 07.25, i dels entrenaments oficials, a partir de les 10.00 i de les 12.35, en reemissió.

I diumenge 27, TV3 dedicarà tot el matí al Gran Premi, amb l'emissió, primer, i a partir de les 09.00, del programa "La Fórmula", i després, i a partir de les 10.30, de la cursa, que es reemetrà tot seguit i abans de l'emissió del "Telenotícies cap de setmana migdia". Totes aquestes transmissions es podran seguir, a més, per internet a través d'Esport3.cat.

Les transmissions aniran a càrrec de l'equip de motor del Departament d'Esports de TVC, amb Josep Lluís Merlos en la narració i Francesc Latorre, Francesc Rosés i Joan Villadelprat en els comentaris tècnics.

Finalment, cal remarcar que TV3 i el canal Esport3 mantenen aquesta temporada de la Fórmula 1 la seva presència a les xarxes des de la  pàgina web de la Fórmula 1 i amb un "hashtag" (#esport3) per fomentar la interacció amb els espectadors.

El dilluns, xat amb Francesc Rosés post cursa

Cada setmana, un dels membres de l'equip respondrà els dubtes i preguntes que els aficionats podran fer a través d'un xat. I també podran participar en una porra que donarà premis interessants després de cada prova, com ara un cotxe slot per als tres primers, i un de molt especial per als 10 primers de la general a final de temporada. Aquests tindran una invitació doble per enfrontar-se, al circuit de kàrting del Parcmotor de Castellolí, a l'equip de transmissions de TV3.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut