Els Fórmula 1 ja roden al Circuit de Barcelona-Catalunya en la primera jornada de tests
Fórmula 1

La Fórmula 1 torna a córrer al Circuit de Barcelona-Catalunya només 2 dies després de l'èpica cursa de diumenge

Primera jornada de la darrera tanda de tests de la temporada al Circuit de Barcelona-Catalunya

Actualitzat

Els motors de la Fórmula 1 encara no han deixat de ressonar al Circuit de Barcelona-Catalunya després de l'emblemàtica cursa del passat diumenge, i, menys de 48 hores després, els cotxes més ràpids del món tornen a volar per l'asfalt del traçat català; el motiu: la primera jornada de la darrera tanda de tests de la temporada.

Matí assolellat, amb algun discret núvol gens amenaçador i 22 graus a la pista, excel·lents condicions per pitjar gas a fons i ajustar, provar, definir i deixar a punt els monoplaces més ràpids del món. Al davant, 16 grans premis per disputar, un campionat que s'obre de bat a bat després de la guerra oberta a dins de Mercedes, el gran dominador fins diumenge passat, però que la set guanyadora dels seus dos pilots, un Nico Rosberg que portava 4 victòries en 4 curses i un Lewis Hamilton que veu, impotent, com el seu company el supera en cada GP, els va fer acabar perdent els papers i xocar entre ells en els primers minuts de la cursa de casa.

Dues jornades de test per, també, refredar tensions i retrobar-se amb la sang freda que requereix un pilotatge guanyador, avui sobre la pista. Nico Rosberg tornarà a passar pel mateix revolt del Circuit de Barcelona-Catalunya on diumenge va protagonitzar un dels incidents de la temporada i que de ben segur deu haver reproduït a dins del seu cap una vegada i una altra per intentar entendre què va passar exactament.

Al box del costat, Sebastian Vettel, amb el seu Ferrari, encararà una jornada per estudiar el seu Ferrari al detall, fins diumenge. És l'únic monoplaça amb opcions a plantar cara als totpoderosos Mercedes, després de la brillant cursa dels Red Bull, èpica victòria del debutant Max Verstappen i meritòria quarta posició de Daniel Ricciardo. Es gira molta feina a l'escuderia del "Cavallino Rampante" per implementar i provar millores que permetin guanyar aquelles poques dècimes que el facin tornar a ser el més ràpid de nou.

El tercer en discòrdia, Daniel Ricciardo, s'asseurà al seu Red Bull per mirar d'entendre què va fer el seu nou company d'equip, l'holandès Max Verstappen, per passar-li la mà per la cara el dia que s'estrenava al volant d'un monoplaça que se suposava que ell havia de conèixer millor.

Mentrestant, Jenson Button intentarà, una vegada més, mirar de resoldre els problemes del seu McLaren, condemnat a discretes intervencions des que el seu cotxe porta un motor Honda.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut