Les hostesses deixaran d'estar a les graelles dels grans premis de F1 (Reuters)
Fórmula 1

La Fórmula 1 prescindeix de les hostesses de les graelles dels grans premis

El director comercial d'operacions de l'F1, Sean Bratches, justifica la decisió perquè el que es feia fins ara "està clarament en desacord amb les normes socials actuals"

Actualitzat

La Fórmula 1 ha anunciat en un comunicat oficial que prescindirà de les hostesses de les graelles dels grans premis a partir del pròxim mundial, que començarà el 25 de març, amb la disputa del GP d'Austràlia, al circuit Albert Park, a Melbourne. Aquests canvis també s'apliquen a les altres competicions automobilístiques que es disputen durant els caps de setmana de gran premi.

"Tot i que la pràctica de tenir hostesses ha estat un element bàsic de la Fórmula 1 durant anys, creiem que aquest costum no està en consonància amb els valors de la nostra marca i està clarament en desacord amb les normes socials actuals. No creiem que la pràctica sigui apropiada o rellevant per a la Fórmula 1 i els seus aficionats, els antics i els nous, a tot el món", ha argumentat el director comercial d'operacions de la Fórmula 1, Sean Bratches.

"Durant l'últim any hem examinat una sèrie d'àrees en les quals ens calia l'actualització necessària per estar més en consonància amb la nostra visió d'aquest gran esport", ha afegit Bratches.

Anar al contingut