Fórmula 1

La Fórmula 1 arriba a Silverstone, el territori de Lewis Hamilton

El duel entre els dos Mercedes pel liderat del Mundial viurà un capítol més, mentre que McLaren, que corre a casa, continua sent modest: vol acabar la cursa sense problemes i, si pot ser, amb algun puntet

Francesc LatorreActualitzat

Aquest dijous hi havia 15 graus a Silverstone quan el dia anterior el termòmetre s'havia enfilat fins als 35. 20 graus de diferència. Potser per això hi ha pilots, com Sebastian Vettel, que han arribat amb jaqueta i màniga llarga i altres que ho han fet amb pantalons curts, com és el cas de Fernando Alonso. Uns pantalons que per cert han deixat ben a la vista unes quantes rascades a la cama esquerra, fruit d'una caiguda amb bicicleta sense cap més importància.

Ràpid canvi d'indumentària i directe cap a un dels molts actes promocionals que l'asturià té programats aquest cap de setmana, que McLaren corre a casa. L'objectiu per a Alonso continua sent acabar la cursa sense problemes al cotxe i si pot ser, de pas, aconseguir els primers punts de la temporada i no marxar gaire refredat.

De fet, pràcticament tots els equips corren a casa. Les fàbriques estan totes a tocar i això permet que arribin peces a última hora per ser instal·lades.

Nico Rosberg és el pilot més en forma ara mateix, amb 3 victòries a les 4 darreres curses. L'alemany vol canviar el rumb del Mundial i prendre-li el liderat a Lewis Hamilton justament el cap de setmana que l'anglès corre davant de la seva afició. L'anglès, però, arriba extramotivat per repetir victòria a casa seva.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut