Barça

La font de Canaletes també celebra el triplet

Les celebracions dels aficionats blaugrana, uns 50.000, s'han allargat fins ben entrada la matinada, sense incidents remarcables. Avui, diumenge, la rua, en directe per TV3

Actualitzat

Després de la victòria del Barça sobre la Juventus per 1-3 a Berlín, centenars de seguidors i aficionats culers han inundat el centre de Barcelona per celebrar-ho. Per tercera vegada en un mes, la font de Canaletes ha estat l'escenari de la celebració blaugrana. Els barcelonistes hi van anar per la Lliga i per la Copa, però ha estat aquesta matinada, amb la Champions, que l'eufòria s'ha desfermat. Segons dades de la Guàrdia Urbana, en el moment de més afluència de seguidors blaugrana, s'hi han comptabilitzat unes 50.000 persones.

Tot i que els cossos de seguretat han tallat els carrers de les dues primeres corones al voltant de plaça de Catalunya, la celebració ha acabat amb algun aldarull. Els Mossos han detingut set persones a la zona de Canaletes, segons consta a la Guàrdia Urbana, i, pel que fa a serveis d'assistència sanitària amb ambulàncies, s'han hagut d'atendre més de vint persones.

Les celebracions s'han repartit per tot el país. A Girona, Lleida i Tarragona, els aficionats blaugrana han celebrat el triomf de l'equip fins ben entrada la matinada. La imatge de la nit també han estat els nombrosos cotxes que feien sonar el clàxon i portaven banderes onejant.

La temporada ha estat perfecta, i les celebracions, també. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut