Futbol

La Fiscalia demana tres anys de presó per als acusats d'agredir uns aficionats de la "roja" a Barcelona

Els presumptes agressors van irrompre amb violència en una carpa on es recollien firmes per reclamar que es posessin pantalles gegants a Barcelona per veure els partits de la selecció espanyola

Uns radicals van agredir uns aficionats de la selecció espanyola que recollien signatures per veure els partits de la "Roja" en pantalles gegants a Barcelona

La Fiscalia demana tres anys de presó per als acusats d'agredir tres aficionats de la selecció espanyola que recollien signatures per donar suport a la iniciativa de muntar pantalles gegants a la ciutat de Bercelona per veure en directe els partits de futbol de la "Roja" durant l'Eurocopa de França 2016.

Els cinc encausats s'enfronten a les acusacions de lesions, danys, contra la integritat moral en l'exercici dels drets fonamentals, amenaces i furt. A banda de les penes de presó, el fiscal també reclama multes de fins a 4.500 euros i la indemnització de 6.350 euros per a cada una de les víctimes, a més d'una ordre d'allunyament.

L'acusació que porta el cas relaciona els presumptes autors de l'agressió amb moviments radicals d'extrema esquerra i busca connexions en altres capítols violents que s'han produït a la ciutat de Barcelona.