Tello en la seva presentació amb la Fiorentina (www.fiorentina.it)
Tello en la seva presentació amb la Fiorentina (www.fiorentina.it)
Futbol Internacional

La Fiorentina presenta Cristian Tello, que es troba "molt a gust i integrat" a l'equip

Tot i que la lliga italiana va començar aquest cap de setmana i l'extrem ja va debutar amb el seu equip, la Fiorentina no ha fet la presentació oficial del seu jugador fins avui, dimarts

Actualitzat

Cristian Tello ha afirmat que "estic molt a gust, integrat i feliç a la Fiorentina". El jugador del FC Barcelona ha estat presentat aquest dimarts per l'equip italià, on jugarà cedit aquesta temporada. Tello ja va militar al conjunt de Florència la segona part de la passada campanya.

L'extrem ha valorat que "tinguin confiança en mi, que el projecte sigui il·lusionant. També valoro que la meva família sigui feliç en un lloc. L'entrenador em va fer jugar gairebé sempre. Ha estat fàcil prendre la decisió per seguir igual de bé aquí".

Tello, de 25 anys, es va formar al planter del FC Barcelona. Després de jugar un any i mig cedit al Porto, va arribar a la Fiorentina, on torna ara cedit per una temporada amb una opció de compra pel club italià i un dret de recompra pel Barça.

Tot i que la seva presentació oficial no ha estat fins aquest dimarts, Tello ja va jugar el passat cap de setmana amb el seu equip en la primera jornada de la Lliga Italiana.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut