Djokovic no es resigna a acabar l'any en el número dos (Reuters)
Tenis

La final del Masters de tenis enfrontarà Djokovic i Murray pel títol i pel número 1 del món

L'escocès s'ha imposat després de perdre el primer set en el partit més llarg de la història de la competició, 3 hores i 38 minuts de joc. Djokovic ho ha fet curt, en dos sets i una hora de joc contra Nishikori

Actualitzat

Andy Murray segueix demostrant el seu excel·lent moment de forma. El tenista escocès, actual número 1 del món, ha guanyat un partit maratonià contra Milos Raonic per 5-7, 7-6 [5] i 7-6 [9]. Amb aquesta victòria, Murray arriba a la final de la Copa Masters, que es disputa a Londres, i lluitarà per mantenir el liderat en el rànquing de l'ATP.

Raonic s'ha emportat el primer set, però el de Glasgow ha ensenyat un cop més la seva fortalesa mental per remuntar el duel, en un partit que s'ha allargat fins a les 3 hores i 38 minuts. Una durada que suposa el rècord del torneig, després de superar en 18 minuts més l'anterior marca, que va protagonitzar el mateix Murray en l'enfrontament de dimecres contra Kei Nishikori.

Djokovic passa amb facilitat

El segon a classificar-se ha estat Novak Djokovic, que es planta per sisena vegada a la final del Masters. En un partit amb poca història, el serbi ha derrotat el japonès Kei Nishikori per 6-1 i 6-1 en poc més d'una hora de joc, i lluitarà aquest diumenge per alguna cosa més que l'últim títol de la temporada: voldrà recuperar el número 1 mundial que el mateix Murray li va arrabassar fa meys de dues setmanes.

Djokovic ja ha guanyat la Copa Masters de l'ATP cinc vegades des de l'any 2008. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut