Dissabte, a TV3 i a Esport3

La final de la Lliga de Campions, en directe a TV3

La programació de TV3 i Esport3 es vesteixen de Champions al llarg de tot el dia amb una programació especial per captar tot l'ambient que es viu a Berlín.

Actualitzat
A les 20.45 TV3 emet des de l'Estadi Olímpic de Berlín la final de la Lliga de Campions que enfronta el FC Barcelona i el Juventus. I durant tot el dia et porta tota la informació del que passi en cada moment i es convertirà en el canal Champions.

TV3 i el canal Esport3 comencen a les 12.00 el primer especial "Zona Champions" des del plató de l'Estadi Olímpic de Berlín. El programa, el condueix Xavier Valls i et mostrarà l'arribada dels aficionats a la capital alemanya i com ho viuen els catalans que ja seran a Berlín. Es connectarà amb diversos punts de la ciutat, com la zona d'aficionats blaugrana, els aeroports de sortida i arribada dels vols i els hotels de concentració del dos equips.

Xavier Valls conversarà amb els directors dels diaris esportius catalans "Sport" i "Mundo Deportivo", Joan Vehils i Santi Nolla, respectivament. També hi haurà una representació de la penya barcelonista de Berlín. Entre els convidats no hi faltarà Jordi Cardoner, vicepresident de l'Àrea Social del FC Barcelona, Carles Rexach i l'exjugador Edmilson. També es farà una anàlisi esportiva de la mà de Xavier Torres i Ricard Torquemada.

La segona edició del "Zona Champions" comença a les 17.30 a l'Esport3 i passa a TV3 a partir de les 18.40. Xavier Valls i Xavier Torres porten l'última hora des de Berlín amb la sortida dels dos equips dels respectius hotels i l'ambient de les aficions pels carrers de la ciutat.

A les 20.00 és el moment de tornar a connectar amb el plató a l'Estadi Olímpic de Berlín on començarà la prèvia del partit. Xavi Valls, Bernat Soler i Gerard López conduiran aquest espai, acompanyats de Jordi Grau a la gespa i Josep Maria Puig a la llotja. Cap a les 20.25 es podrà seguir la cerimònia d'obertura de la gran final i a les 20.45 l'equip de transmissions explicarà tot el que passi durant el partit.

Tan bon punt acabi el partit, i de manera simultània per TV3 i Esport3, comença l'edició Vestidor del "Zona Champions", que s'allargarà fins a la matinada si el Barça és campió. Al programa hi haurà les primeres reaccions de jugadors i de membres de la directiva. Les celebracions dels aficionats en el cas de ser campions els blaugrana, i connexions amb Canaletes i amb la resta de capitals catalanes.

A més, el "TN migdia" i el "TN vespre" es fan des del plató de Berlín, amb Ramon Pellicer i Artur Peguera. Agnès Marquès des de Barcelona completarà la informació.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut