Imatge del Camp Nou
Imatge d'arxiu del Camp Nou
Futbol

La final de la Copa del Rei, entre el Sevilla i l'Atlètic de Madrid, es jugarà al Camp Nou

La final de la Copa del Rei entre el Sevilla i l'Atlètic de Madrid es disputarà a Barcelona, al Camp Nou, en principi el pròxim 19 de maig, segons ha explicat avui en roda de premsa el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Ángel María Villar. Aquest ha estat un dels temes tractats en la junta ordinària de l'organisme federatiu celebrada avui a la seu de la Federació de Castella i Lleó de Futbol celebrada a Arroyo de la Encomienda (Valladolid).

Actualitzat
Ángel María Villar està segur que no serà una altra la data de celebració del partit, ja que s'ha mostrat convençut que l'Atlètic de Madrid derrotarà el Liverpool anglès en les semifinals de la Lliga Europa i arribarà a la final del torneig continental.

En el cas que el conjunt de Quique Sánchez Flores no arribés a la final de la Lliga Europa, la data de la final seria el 13 de maig. La final estava inicialment fixada per al 26 de maig, però en no poder comptar amb els internacionals pels imperatius del Mundial de Sud-àfrica ha hagut de ser canviada de dia.
Anar al contingut