Barça i Alabès es disputaran la Copa del Rei al Vicente Calderón (Reuters)
Copa del Rei

La final de la Copa del Rei entre el Barça i l'Alabès, a TV3 i Catalunya Ràdio

L'últim partit de Luis Enrique a la banqueta del Barça, l'últim partit que es disputarà al Vicente Calderón, tot el que envoltarà aquesta gran final es podrà seguir en directe per Esport3, TV3 i Catalunya Ràdio de la mà de grans especialistes

Joan CaubetActualitzat
A les 19.00, per Esport3 començarà la prèvia de la final de la Copa del Rei amb el programa "La Copa de Lucho", ja que aquest serà l'últim partit de l'encara entrenador del Barça. Des de l'estadi Vicente Calderón, Xavi Valls, Bernat Soler i Xavier Torres conduiran un programa que a partir de les 19.40 també es podrà seguir en directe per TV3, amb un desplegament que permetrà cobrir tots els punts d'interès de la final.

Per explicar tots els detalls, a peu de camp hi haurà Jordi Grau; Francesc Latorre indicarà, des de la llotja, quines personalitats assisteixen al partit; Artur Peguera, a l'exterior del Calderón, viurà com les dues aficions arriben al camp per presenciar el partit; Jordi Sunyer viatjarà a primera hora del matí amb els seguidors blaugranes que es desplaçaran des de Barcelona i conviurà amb ells a la Fan Zone del Barça, instal·lada a Madrid, fins a l'hora del partit; Víctor Patsi farà el mateix però des de Vitòria, i pujarà a un autocar de seguidors de l'Alabès que cobrirà el trajecte des de la capital alabesa fins a Madrid; i Sebas Guim, atent des de la gespa a tot el que passi fora de les càmeres de la transmissió, completarà l'equip especial de TV3 per aquesta final de Copa.

A partir de les 21.30 es podrà seguir en directe per TV3 l'enfrontament entre el Barça i Alabès amb la narració de l'equip habitual de transmissions de TV3 i, un cop s'acabi, hi haurà una edició especial d'"El vestidor" per analitzar tot el que hagi donat de si aquesta final.

Just després es recuperarà el documental "Els homes de Lucho", produït pel FC Barcelona en què Luis Enrique presenta un per un i en primera persona el seu grup de treball i que permet descobrir com es preparaven les sessions d'entrenament i els partits disputats durant la temporada pel primer equip de futbol.

Passió, dedicació, exigència, compromís, ambició. Luis Enrique ha empeltat el seu caràcter guanyador a un grup de més de 30 persones. Però com és un dia a dia de feina a la Ciutat Esportiva? Com prepara els partits de l'"staff"? Com estudien el rival? Quina cura tenen dels futbolistes? Luis Enrique ha volgut mostrar la feina que hi ha darrere d'un conjunt campió i ha obert per primera vegada les portes dels despatxos del Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva a un equip de televisió.

El tècnic asturià es mostra convençut que per assolir èxits esportius és bàsica la feina col·lectiva: "Tots fem un treball clau. El meu és important, però el dels encarregats de material és important, el dels que organitzen la seguretat és important. Tots són importants. Tots sumen una part clau perquè el jugador estigui còmode, i necessitem totes les sumes. Al capdavall, això és com una família." Luis Enrique explica en aquest documental el seu ideari futbolístic.

Els blocs esportius dels telenotícies migdia i vespre els conduirà Artur Peguera des del Vicente Calderón.

Catalunya Ràdio

A les 16.00 començarà en directe des de Madrid un "Tot gira" especial final de la Copa del Rei, conduït per David Clupés. Es farà una sobretaula en què Pere Escobar conversarà amb l'exjugador de l'Alabès Óscar Téllez. També es farà un concurs de la "Tanda de penals" amb Gerard Jubany, amb la temàtica de les finals de la Copa del Rei.

Hi concursaran Francesc Garriga i Marc Garriga, enviats especials a Madrid. El programa també farà un passeig virtual per l'estadi Vicente Calderón, que acollirà el seu últim partit abans de la clausura, amb el periodista madrileny Rubén Uría i Francesc Garriga. A més, es farà una edició especial de l'"snack Barça", amb Lluís Canut, i el "Consell de savis del Barça", amb Bernat Soler, Ricard Torquemada i Xavier Torres.

A les 20.30 agafarà el relleu "La TdP" amb Joaquim Maria Puyal al capdavant de tot el seu equip, que narraran la final en directe. Aquest partit suposa la marxa de Luis Enrique de la banqueta del Barça i el tancament definitiu de l'estadi "colchonero".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut