L'FFT ha anunciat la seu de la final de la Copa Davis (@FFTennis)
Tenis

La final de la Copa Davis entre França i Croàcia es disputarà a Lilla sobre terra batuda

El duel entre francesos i croats es jugarà del 23 al 25 de novembre a l'estadi Pierre-Mauroy, segons ha informat aquest dilluns la Federació Francesa de Tenis al seu compte oficial de Twitter

Actualitzat
La final de la Copa Davis entre França i Croàcia, del 23 al 25 de novembre, es disputarà sobre terra batuda a l'estadi Pierre-Mauroy de Lilla (26.429 places), segons ha informat aquest dilluns la Federació Francesa de Tenis al seu compte oficial de Twitter.
 
Els finalistes s'enfrontaran a la ciutat francesa de Lilla, la mateixa que l'any passat va acollir el duel entre França, vigent guanyadora, i Bèlgica (subcampiona) i on l'equip de Yannick Noah es va imposar al d'Espanya (3-2) en semifinals a mitjans de setembre.
 
Amb la seva victòria al 2017, França va aconseguir la Copa Davis per desena vegada i va igualar la Gran Bretanya com a tercer país que més triomfs ha aconseguit en aquesta competició, després dels Estats Units (32) i Austràlia (28).
 
El torneig, el més important per equips des de fa 118 anys, canviarà de format a partir de l'any que ve després que l'assemblea general de la Federació Internacional de Tenis (ITF) n'aprovés aquest estiu un de nou d'una sola setmana i 18 equips.
Anar al contingut