Lliga de Campions

La final de la Champions es juga a TV3 i Catalunya Ràdio

TV3, Esport3 i Catalunya Ràdio faran un ampli seguiment de la final de la Lliga de Campions, que enfrontarà avui, a les 20.45, a Kíev, el Reial Madrid i el Liverpool. La programació especial començarà a les 17.00 per Esport3.

Actualitzat

El Madrid, "a priori" favorit, busca avui una fita absolutament inèdita en els últims 40 anys: guanyar tres Champions seguides. El Liverpool vol trencar amb aquest domini i tornar a alçar aquesta copa 13 anys després de l'última vegada.

Sobre la gespa, especialment atractiu el duel entre Cristiano i Salah. Els dos màxims golejadors de la competició: Cristiano, amb 15 gols, Salah, amb 11. Cristiano, amb 33 anys, ja consagrat, busca la seva 5a Champions. L'egipci, amb 25 anys, ha estat la revelació de la competició, ha batut tots els rècords en el primer any a Liverpool. Home clau en les eliminatòries contra el City i la Roma, busca la coronació definitiva a l'elit europea.

Cara a cara dos històrics del futbol europeu que ja van jugar una final de la Copa Europa. Entre tots dos equips sumen 17 Copes d'Europa. El Madrid de Zidane jugarà la tercera final consecutiva a la Champions. La quarta, en els últims 5 anys. La 16a final de la seva història a la màxima competició europea. En cas de guanyar-la, seria la 13a.

Per al Liverpool serà la vuitena final. Fins avui n'ha guanyat 5. L'última Champions dels "reds" va ser el 2005, contra el Milan. El 2007 van tornar a arribar a la final, però en aquella ocasió la van perdre també contra el Milan.

 

 

Programació especial

A les 17.00 començarà un "Zona Champions" conduït per Bernat Soler, Xavier Torres i Ricard Torquemada, en què s'analitzarà quines poden ser les claus de la final i les possibilitats que té el Reial Madrid de guanyar la tretzena Copa d'Europa, i el Liverpool, la sisena del seu palmarès, amb una anàlisi dels jugadors clau de la final, com Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah, Sergio Ramos o Roberto Firmino. I un cop acabi la segona semifinal de la Champions d'handbol, començarà una segona edició del "Zona Champions" per saber l'última hora de la final, amb les alineacions ja dels dos equips definides i viure en directe l'ambient dels prolegòmens de la final.

A les 20.45, per TV3, es podrà seguir en directe la final, que disputaran el Reial Madrid i el Liverpool, amb els comentaris de Bernat Soler, Xavier Torres i Ricard Torquemada.

I després del partit i totes les celebracions sobre la gespa, l'anàlisi de la final es farà a partir de les 23.00 per Esport3 amb un "Zona Champions" que recollirà les impressions dels protagonistes.

Catalunya Ràdio començarà demà, a les 19.00, la prèvia de la final de la Lliga de Campions, dins del programa "Tot gira", que presenta David Clupés, connectant amb Kíev, on hi ha Ricard Torquemada i Bernat Soler. També hi participarà el col·laborador de l'espai Alfredo Relaño.

A les 20.45 començarà la transmissió de la final amb la narració de Pere Escobar, els comentaris de Xavi Campos, Jaume Ramon i Pol Gustems, i de l'equip habitual del "Tot gira".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut