Mundial

La FIFA utilitza l'entrada de Bale a Umtiti en l'últim clàssic com a exemple "claríssim" de targeta vermella

Diferents àrbitres i experts han passat per les concentracions de les 32 seleccions per exposar casos pràctics amb imatges de partits que deixen clara quina serà la línia d'arbitratge que se seguirà durant el torneig

Aquesta entrada de Bale a Umtiti no va ser castigada ni amb targeta groga

La FIFA ha utilitzat la polèmica entrada del madridista Gareth Bale sobre el blaugrana Samuel Umtiti durant l'últim clàssic de Lliga disputat al Camp Nou com a exemple "claríssim" d'entrades que han d'acabar amb targeta vermella al Mundial de Rússia.

Diferents àrbitres i experts han passat per les concentracions de les 32 seleccions per exposar casos pràctics amb imatges de partits que deixen clara quina serà la línia d'arbitratge que se seguirà durant el torneig, que començarà aquest dijous a l'estadi Luzhniki de Moscou.

L'italià Massimo Busacca, director d'arbitratge de la FIFA, ha mostrat aquest dimarts les imatges que s'han exposat a les seleccions referides a targetes, penals i fores de joc, preferentment.. La més curiosa ha sigut la jugada que va passar en el primer temps del partit disputat entre el Barça i el Reial Madrid en la qual Bale va clavar els tacs al bessó d'Umtiti, quan la pilota anava a sortir fora de banda. Una acció que no va ser castigada ni amb targeta groga per l'àrbitre Hernández Hernández.

TEMES:
Mundial Rússia 2018